ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επιστροφές προϊόντων με χρέωση της ergo-medical.gr πραγματοποιούνται εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας, αν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχει γίνει κάποιο λάθος στις προδιαγραφές που ζητήθηκαν (π.χ. μέγεθος, χρώμα κ.λ.π.).
Κάθε προϊόν θα γίνεται δεκτό μέσα στο διάστημα 14 ημερών, μόνο μετά από συνεννόηση με την εταιρία. Το προϊόν θα γίνεται αποδεκτό μόνο αν δεν είναι ανοιχτή η συσκευασία και αν το προϊόν είναι άθικτο. Αν δεν τηρούνται όλα αυτά το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη με δική του χρέωση. Για την επιστροφή πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και η απόδειξη ή το τιμολόγιο-δελτίο αποστολής. Αν γίνει επιστροφή με σκοπό την αλλαγή του προϊόντος τότε η χρέωση είναι του πελάτη.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο τηλέφωνο 24630 53988 ή με email στο info@ergo-medical.gr
Επιστροφή χρημάτων θα γίνεται μόνο στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος μέσα σε 30 ημέρες σε λογαριασμό που θα μας δηλώσετε αφού υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία και εφόσον υπάρχει η απόδειξη ή το τιμολόγιο-δελτίο αποστολής. Η διεύθυνση για τις επιστροφές προϊόντων είναι:

ERGO MEDICAL ΜΠΑΡΜΠΑΣ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Βασ. Σοφίας 49 & Ομήρου

Πτολεμαΐδα, Τ.Κ. 50200

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας στα προϊόντα μας!

Δείτε όλα μας τα προϊόντα σε προσφορά!